Scroll Top
titel2_over ons
over ons
zonnepanelen op uw dak!
HuurdersBelangenVereniging Etten-Leur behartigt de belangen van de bewoners van de huurwoningen van Alwel in de gemeente Etten-Leur. De HBV is een kritische gesprekspartner van Alwel en de gemeente Etten-Leur en behartigt de belangen van de huurders. Kostenbesparing en duurzaamheid staan hoog op de agenda.

Alwel is een woningcorporatie met zo‘n 25.000 verhuureenheden in de gemeenten Breda, Etten-Leur, Moerdijk en Roosendaal. Fijn wonen daar gaat het om. Daarom zet de buurtcorporatie zich in voor voldoende, goede, betaalbare én duurzame woningen.

Led Up solar & lighting is een familiebedrijf in Roosendaal. Led Up houdt zich dagelijks vol enthousiasme bezig met energiebesparing door LED-verlichting en het opwekken van zonnestroom.

Techniek Nederland
Logo-echteinstallateur-nl-wit-335x150-1-300x142

De HuurdersBelangenVereniging Etten-Leur (HBV), Alwel en Led Up zijn de samenwerking aangegaan om zo veel mogelijk Alwel huurwoningen in Etten-Leur en gemeente Moerdijk van een mooie set zonnepanelen te voorzien.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan er informatie vanuit uw browser bewaard blijven voor specifieke service, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy voorkeuren veranderen. Let op: het blokkeren van sommige cookies kan uw gebruikerservaring op onze website beïnvloeden.