Scroll Top
titel2_hbv voor zon

HBV voor Zon
Een samenwerking tussen HBV Etten-Leur, Ledup en alwel

Besparing van geld én milieu
Met HBV voor Zon willen we de woonlasten voor een aanzienlijk aantal huurders van Alwel verlagen. Door maximaal 6 zonnepanelen op totaal 550 huurwoningen te plaatsen. Het is ook een mooie manier om te laten zien dat we duurzaamheid belangrijk vinden. Besparen in je portemonnee én van het milieu.

Bij vijf huurwoningen lieten we eerder al zonnepanelen plaatsen
Een proef om ervaring op te doen. Onder andere bij Martien van Ham en zijn vrouw Margant Gijssen. Zij kregen zes zonnepanelen op hun dak gelegd: “Wij vinden het belangrijk om op een verantwoorde, natuurgerichte wijze om te gaan met milieu en duurzaamheid. Mijn vrouw en ik zochten al enige tijd naar manieren om deel te nemen aan meer lokale projecten op dit gebied. Toen we hoorden dat we mee konden doen aan dit proefproject, gaf ons dat echt een wauw-gevoel.”

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan er informatie vanuit uw browser bewaard blijven voor specifieke service, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy voorkeuren veranderen. Let op: het blokkeren van sommige cookies kan uw gebruikerservaring op onze website beïnvloeden.