Scroll Top

Is de omvormer beveiligd tegen hacken?

In de media en op tv is onlangs gecommuniceerd dat de omvormers gehackt kunnen worden. Middels de omvormer zouden hackers bij de gegevens van de bewoners kunnen. Deze kans bestaat enkel wanneer de omvormer gekoppeld is aan het wifi netwerk van de bewoner. 

Dit is bij onze omvormers niet het geval. De Autarco omvormers maken gebruik van een eigen netwerk. Zij zijn niet gekoppeld aan het wifi netwerk van bewoners. Er is ook geen verbinding mogelijk tussen de omvormer en het wifi netwerk. Daarom kan een hacker niet bij de gegevens van de bewoner komen middels de omvormer.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken. Mocht u hier nog vragen over hebben, kunt u contact opnemen met Led Up. Dit kan via het e-mailadres: info@hbv-voor-zon.nl.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan er informatie vanuit uw browser bewaard blijven voor specifieke service, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy voorkeuren veranderen. Let op: het blokkeren van sommige cookies kan uw gebruikerservaring op onze website beïnvloeden.